Kabatšokipüreesupp
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2 sl õli
3 tk küüslauguküüs
3 tk kabatšokk (väiksemad)
2 tl Basiilik (kuivatatud)
sool
valge pipar
1 l kanapuljong
1 tk Sibul
Valmistamine
Sibul ja küüslauguküüned hakkida peeneks ning praadida poti põhjas väheses rasvas pehmeks. Pestud, rõngasteks lõigatud kabatšokke hautada samuti mõnda aega õlis. Ei tohi lasta köögiviljadel pruuniks minna! Kallata peale kanapuljong ja maitsestada. Keeta vaiksel tulel 10-15 minutit, kuni kabatšokid on pehmed. Seejärel püreestada kõik ained köögikombainis ja kuumutada suppi uuesti. Pakkuda eelroana pirukate või saiaga.
Kommentaarid (0)