Kiudainerikkad toidud

Kabatšokipüreesupp 

Toidutare, 9. september 2004, 01:36
Kabatšokipüreesupp sobib eelroaks koos pirukate või saiaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2 sl õli
3 tk küüslauguküüs
3 tk kabatšokk (väiksemad)
2 tl Basiilik (kuivatatud)
sool
valge pipar
1 l kanapuljong
1 tk Sibul

Valmistamine
Sibul ja küüslauguküüned hakkida peeneks ning praadida poti põhjas väheses rasvas pehmeks. Pestud, rõngasteks lõigatud kabatšokke hautada samuti mõnda aega õlis. Ei tohi lasta köögiviljadel pruuniks minna! Kallata peale kanapuljong ja maitsestada. Keeta vaiksel tulel 10-15 minutit, kuni kabatšokid on pehmed. Seejärel püreestada kõik ained köögikombainis ja kuumutada suppi uuesti. Pakkuda eelroana pirukate või saiaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee