Taimetoidu retseptid

Ahjutomatid küüslaugu ja peterselliga 

Toidutare, 9. september 2004, 00:50
Ahjus küpsetatud tomatipoolikud küüslaugu ja peterselliga. Sobib soojalt lihatoitude lisandiks. Tomatite hea maitse säilib ka jahtunult.

Koostisosad
1 tk keskmise suurusega tomat
õli
sool
valge pipar
0.5 tl Tüümian
1 tk küüslauguküüs
hakitud petersell

Valmistamine
Pooleks lõigatud, pestud ja kuivatatud tomatid panna võiga määritud ahjuvormi. Riputada tomatitele peale soola, pipart, tüümiani ja rosmariini ning piserdada üle õliga. Seejärel asetada umbes 15 minutiks 225°C kuumusesse ahju. Hakitud küüslauguküüned ja petersellilehed segada omavahel. Panna segu rohkesti poolikute tomatite peale ja lasta tomatitel veel 5 minutit ahjus olla. Lauale anda soojalt lihatoidu juurde. Tomatite hea maitse säilib ka jahtunult.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee