Itaalia köök

Itaalia tomatisalat 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:34
Tomatisalat shampinjonide, basiiliku ja mozzarella juustuga õlikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
2 tk hästi küpsed tomatid
75 g värsked šampinjonid
75 g mozzarella juust
Basiilik (värske)

Valmistamine
Tomatid lõigata sektoriteks ja shampinjonid viiludeks. Asetada tomatisektorid iga sööja taldrikule ringikujuliselt, ringi keskele shampinjonitükid ning tomatite vahele mõned basiilikulehed. Peale riputada murendatud mozarella juustu. Salat valada üle õlikastmega. Pakkuda juurde saia, võid pole vaja. Kes soovib, võib kasta saia õlikastmesse.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee