Ameerika köök

Ahjukartulid ameerika moodi 

Toidutare, 2. september 2005, 16:22
Ahjus küpsetatud kartuleid serveeritakse koos praetud peekoniribade, hapukoore ja hakitud sibulapealsetega.

Koostisosad
1 tk suur, paksu koorega kartul
37.5 g peekon
25 g hapukoor
murulauk või sibulapealsed

Valmistamine
Pestud kartulid panna 275°C kuumusesse ahju umbes üheks tunniks. Peekon lõigata õhukesteks viiludeks ja praadida kuuma pannil krõbedaks. Tõsta praetud peekoniviilud majapidamispaberi peale, et üleliigne rasv välja imbuks. Peekoniribad, hapukoor ja hakitud sibulapealsed serveerida eraldi kausikestes. Soovitada igal sööjal poolitada kartul pikuti, panna mõlemale kartulipoolele koort, peekoniribasid ja hakitud sibulapealseid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee