Lihatoidu retseptid

Spargelkapsas krakovi vorstiga 

Toidutare, 8. september 2004, 20:09
Praetud ja hautatud spargelkapsas krakovi vorstiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.25 tk Spargelkapsas
õli
0.25 tk rõngas krakovi vorsti
0.25 tk küüslauguküüs
0.25 dl vesi
sool
valge pipar

Valmistamine
Spargelkapsas pesta ja jagada väiksemateks osadeks. Purustatud küüslauk pruunistada kiiresti mõnes supilusikatäies õlis suurel praepannil. Lisada kuubikuteks või viiludeks lõigatud vorst ja praadida. Lisada spargelkapsas, pöörata aeg-ajalt. Maitsestada soola ja valge pipraga. Valada peale vett ja lasta roal haududa nõrgal tulel kaane all 5-10 minutit, kuni kapsas ja vorst on täiesti küpsed ja vesi ära keenud. Serveerida kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee