8. september 2004, 20:09
Spargelkapsas krakovi vorstiga
Praetud ja hautatud spargelkapsas krakovi vorstiga.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
0.25 tk Spargelkapsas
õli
0.25 tk rõngas krakovi vorsti
0.25 tk küüslauguküüs
0.25 dl vesi
sool
valge pipar
Valmistamine
Spargelkapsas pesta ja jagada väiksemateks osadeks. Purustatud küüslauk pruunistada kiiresti mõnes supilusikatäies õlis suurel praepannil. Lisada kuubikuteks või viiludeks lõigatud vorst ja praadida. Lisada spargelkapsas, pöörata aeg-ajalt. Maitsestada soola ja valge pipraga. Valada peale vett ja lasta roal haududa nõrgal tulel kaane all 5-10 minutit, kuni kapsas ja vorst on täiesti küpsed ja vesi ära keenud. Serveerida kohe.
Kommentaarid (0)