Mehhiko köök

Guacamole-kaste 

Toidutare, 23. märts 2011, 13:37
Mehhikost pärit dipikaste, mida süüakse tortilja-krõpsudega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.5 tk Avokaado
0.5 tk Tomat
0.75 tk küüslauguküüs
0.25 sl Sibul
0.25 tk sidruni mahl
sool
1 tilk tabasco

Valmistamine
Avokaadode viljaliha suruda kahvliga ühtlaseks massiks. Sellele lisada ülejäänud püreestatud ained ja maitsestada tabasco´ga.

NIPP:
Kui sibul on väga kibe, tuleks seda natuke aega külmas vees leotada. Soovi korral võib tabasco kastet lisada rohkem kui retseptis antud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee