Kiudainerikkad toidud

Suvikõrvitsapirukas 

jutita, 29. mai 2008, 20:22
Maitsev küpsetis.

1 kg kooritud värske suvikõrvitsa tükke
2 spl hakitud juurpeterselli
pool tükeldatud varssellerit
2 suurt sibulat
50-80 gr juustu-riivitud
1 spl soola
1 kl nisujahu
veerand kuni pool klaasi toiduõli
pisut nisukliisid
4-5 muna
Valmistusõpetus: Kõik ained segada peale õli, kliide ja munade, lisa õli, kata vormi põhi küpsetuspaberiga, puista peale kliid ja tõsta tainas vormi, vajuta 15 cm paksuseks kihiks,
klopi munad veega lahti ja vala ühtlaselt vormi, küpseta 220 kraadi kuumuses 30-40 min.
pärast pihusta üle külma veega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee