Lõunasöögi retseptid

Šampinjonidega täidetud kabatšokid 

Toidutare, 9. september 2004, 00:28
Šampinjoni-sibula-juustu-riisitäidisega ahjus küpsetatud kabatšokid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk Kabatshokk
75 g šampinjonid
0.5 tk sibul
0.5 tk küüslauguküüs
0.125 dl valge vein
0.5 sl hakitud petersellilehed
0.25 tl basiilik
sool
valge pipar
0.25 tl sojakaste
0.25 dl riivjuust
0.5 dl keedetud riis
praadimiseks õli

Valmistamine
Kabatšokid lõigata pikuti pooleks ja keeta kiiresti. Sibulad tükeldada ja praadida õlis pehmeks. Lisada viiludeks lõigatud šampinjonid ning praadida kergelt. Lisada maitseained, pressitud küüslauk, sojakaste ja vein. Kabatšokid õõnestada lusikaga, sisu peenestada kahvliga ühtlaseks ja segada sibula-seenemassiga. Lisada riis ja riivjuust. Kabatšokipooled täita seguga, panna kuumuskindlasse nõusse ja küpsetada 250°C juures ahjus 20-30 minutit. Pakkuda tomatisalatiga või pihvide lisandina kartuli asemel.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee