Kartuli-hakklihavorm II
, 23. märts 2011 13:41
Kartuli-hakklihavorm juustuga.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
125 g kooritud kartulid
125 g hakkliha
rasv
25 g sibul
25 g juust
sool
pipar
petersellilehed
Rosmariin
0.5 dl piim või rõõsk koor
125 g kooritud kartulid
125 g hakkliha
rasv
25 g sibul
25 g juust

sool
pipar
petersellilehed
Rosmariin
0.5 dl piim või rõõsk koor

Valmistamine
Kartulid ja sibul lõigata õhukesteks viiludeks, juust riivida jämedalt. Rasvaga määritud vormi põhja panna ühtlase kihina kartuliviilud, siis sibul, järgmiseks kihiks juust ja hakitud maitseroheline. Pealmine kiht on hakkliha. Valada üle piim või kohvikoor, puistata soola ja pipart. Küpsetada 200°C juures praeahjus kuni 1,5 tundi.