Lõunasöögi retseptid
11. september 2004, 16:19

Täidetud kartulid II

Ahjus küpsetatud suitsuliha-seenetäidisega kartulid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
250 g koorega keedetud kartulid
12.5 g või
0.5 tk toores munakollane
50 g suitsuliha
25 g šampinjonid
sool
pipar
0.125 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
hakitud petersellilehed
12.5 g juust
rasva vormi määrimiseks

Valmistamine
Kartulid koorida, poolitada pikuti, õõnestada lõikepindadesse süvendid. Väljaõõnestatud osad hakkida peeneks. Segada peenestatud suitsuliha, seente ja munakollastega. Maitsestada ja täita seguga kartulid, peale panna riivitud juustu või võid. Küpsetada praeahjus 200-220°C juures 20-25 minutit.