Lõunasöögi retseptid

Täidetud kartulid II 

Toidutare, 11. september 2004, 16:19
Ahjus küpsetatud suitsuliha-seenetäidisega kartulid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
250 g koorega keedetud kartulid
12.5 g või
0.5 tk toores munakollane
50 g suitsuliha
25 g šampinjonid
sool
pipar
0.125 tl Muskaatpähkel (jahvatatud)
hakitud petersellilehed
12.5 g juust
rasva vormi määrimiseks

Valmistamine
Kartulid koorida, poolitada pikuti, õõnestada lõikepindadesse süvendid. Väljaõõnestatud osad hakkida peeneks. Segada peenestatud suitsuliha, seente ja munakollastega. Maitsestada ja täita seguga kartulid, peale panna riivitud juustu või võid. Küpsetada praeahjus 200-220°C juures 20-25 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee