11. september 2004, 16:16
Forell juustul
Jugoslaavia roog. Küpsetatud forellilõigud juustuga veini-küüslaugukastmes.
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
375 g Forell
25 g maisi- või nisujahu
62.5 g juust
0.25 dl veiniäädikas
1 tk küüslauguküüs
sool
Valmistamine
Forell puhastatakse, lõigatakse tükkideks, puistatkse soola peale ja hoitakse 10 minutit. Pannil sulatatakse suurem osa rasvast juustu. Kalatükid paneeritakse jahus, asetatakse juustule, küpsetatakse praeahjus helekollaseks ja pannakse vaagnale. Pressitud küüslauk segatakse veiniäädikaga, valatakse kalale, peale puistatakse ülejäänud riivitud või sulatatud juust. Rooga võib teha ka ilma küüslauguta.
Kommentaarid (0)