Kalatoitude retseptid

Forell juustul 

Toidutare, 11. september 2004, 16:16
Jugoslaavia roog. Küpsetatud forellilõigud juustuga veini-küüslaugukastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
375 g Forell
25 g maisi- või nisujahu
62.5 g juust
0.25 dl veiniäädikas
1 tk küüslauguküüs
sool

Valmistamine
Forell puhastatakse, lõigatakse tükkideks, puistatkse soola peale ja hoitakse 10 minutit. Pannil sulatatakse suurem osa rasvast juustu. Kalatükid paneeritakse jahus, asetatakse juustule, küpsetatakse praeahjus helekollaseks ja pannakse vaagnale. Pressitud küüslauk segatakse veiniäädikaga, valatakse kalale, peale puistatakse ülejäänud riivitud või sulatatud juust. Rooga võib teha ka ilma küüslauguta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee