Vene köök

Hapukapsasupp ubadega 

Toidutare, 11. september 2004, 16:16
Jugoslaavia roog. Hapukapsasupp põldubade, kartulite ja suitsulihaga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
75 g hapukapsas
62.5 g kartul
50 g kuivatatud oad
12.5 g searasv
2.5 g jahu
62.5 g suitsutatud sealiha
0.125 tk sibul
0.375 tk küüslauguküüs
pipar
0.375 tk Loorber
sool
hapukoor
5 dl vesi

Valmistamine
Ube leotatakse vees 12 tundi. Hapukapsad, oad ja kartulid keedetakse igaüks eraldi pehmeks. Liha keedetakse ja lõigatakse kontidest puhastatult tükkideks. Oad surutakse puruks, kartulid lõigatakse kuubikuteks. Hakitud sibul ja küüslauk praetakse rasvas, lisatakse jahu ning segatakse lihaleemega. Aedviljad, liha ja sibulad pannakse lihaleemesse, maitsestatakse soola ja pipraga, lisatakse loorber ning keedetakse üheskoos 5 minutit. Enne serveerimist pannakse supisse mõni supilusikatäis hapukoort.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee