Praetud kana singiga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
1 tk kanarind
1 viil keedusink
1 sl riivjuust
1 sl punane vein
1 sl rasv
sool
pipar
Valmistamine
Kana rinnaliha lõigatakse pikuti lõikudeks, peale puistatakse soola ja pipart, praetakse rasvas ümberringi helepruuniks ning läbiküpseks. Singiviilud praetakse teisel pannil, igale singiviilule asetatakse tükk kanarinda, vein valatakse peale ning igale tükile puistatakse peale riivitud juustu. Pann kaetakse kaanega, kuumutatakse toitu veel mõni minut praeahjus või pliidil, kuni juust pehmeneb ning veiniga seguneb. Toit libistatakse ettevaatlikult eelsoojendatud vaagnale. Lisandiks pakutakse keedetud makarone riivitud juustuga.
Kommentaarid (0)