Linnuliha retseptid

Praetud kana singiga 

Toidutare, 4. jaanuar 2005, 11:30
Itaalia roog. Praetud kanafilee praetud singilõigul riivjuustuga veinikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk kanarind
1 viil keedusink
1 sl riivjuust
1 sl punane vein
1 sl rasv
sool
pipar

Valmistamine
Kana rinnaliha lõigatakse pikuti lõikudeks, peale puistatakse soola ja pipart, praetakse rasvas ümberringi helepruuniks ning läbiküpseks. Singiviilud praetakse teisel pannil, igale singiviilule asetatakse tükk kanarinda, vein valatakse peale ning igale tükile puistatakse peale riivitud juustu. Pann kaetakse kaanega, kuumutatakse toitu veel mõni minut praeahjus või pliidil, kuni juust pehmeneb ning veiniga seguneb. Toit libistatakse ettevaatlikult eelsoojendatud vaagnale. Lisandiks pakutakse keedetud makarone riivitud juustuga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee