Hispaania köök

Sealiha-maksaraguu 

Toidutare, 11. september 2004, 16:13
Hispaania roog. Sealiha-maksaraguu veinikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g sealiha
62.5 g maks
0.25 tk sibul
0.25 tk küüslauguküüs
1 dl punane vein
sool
pipar
0.25 tk Nelk
0.25 tk petersellijuur
0.5 sl petersellilehed
0.5 sl rasv

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja hauta veinis koos hakitud sibula, purustatud küüslaugu ja tükikese petersellijuurega. Pärast vahu riisumist lisa maitseained. Aeg-ajalt sega, vajaduse korral vala juurde veidi vett. Pehmeks hautatud liha tõsta välja ja prae rasvas koos kuubikuteks lõigatud maksaga. Serveerimisel tõsta kuum kaste praetud liha ja maksa peale. Lisandiks paku saia või sõmeraks keedetud riisi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee