Sealiha-maksaraguu
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
125 g sealiha
62.5 g maks
0.25 tk sibul
0.25 tk küüslauguküüs
1 dl punane vein
sool
pipar
0.25 tk Nelk
0.25 tk petersellijuur
0.5 sl petersellilehed
0.5 sl rasv
Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja hauta veinis koos hakitud sibula, purustatud küüslaugu ja tükikese petersellijuurega. Pärast vahu riisumist lisa maitseained. Aeg-ajalt sega, vajaduse korral vala juurde veidi vett. Pehmeks hautatud liha tõsta välja ja prae rasvas koos kuubikuteks lõigatud maksaga. Serveerimisel tõsta kuum kaste praetud liha ja maksa peale. Lisandiks paku saia või sõmeraks keedetud riisi.
Kommentaarid (0)