Kiudainerikkad toidud

Argine porgandikook 

lory, 23. märts 2011, 13:58
Kaneeli ja muskaadimaitseline porgandikook

2,5 klaasi jahu
3 tl küpsetuspulbrit
2 tl kaneeli
riivitud muskaatpähklit
5 muna
200 g margariini
1,5 klaasi suhkrut
3 klaasi riivitud porgandit
Porgand riivida jämedal riivil. Jahu segada küpsetuspulbri ja maitseainetega. Margariin sulatada, jahutada, hõõruda siise suhkur, siis ükshaaval munad. Nüüd segada juurde riivitud porgand ja jahu. Tainas tõsta rasvainega määritud plaadile ja küpsetada 180-kraadises ahjus 45-50 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee