Lõunasöögi retseptid

Seeneraguu I 

lory, 19. september 2004, 13:10
Maitsev vormiroog

200 g seeni75 g taist suitsuribi1 väiksem sibul1 spl õli2 spl 10% rõõska koortsoola, pipart2 muna3-4 spl riivitud juustuhakitud peterselli Valmistusõpetus: Väiksemad seened pooleks, suuremad neljaks. Sibul ja sink kuubikuteks. Prae õlis umbes 3 minutit. Lisa koor, sool, pipar. Kuumuta ahi 200º C -ni. Pane segu ahjukaussidesse. Tee segu keskele auk, millesse löö toores muna. Riputa peale riivjuustu ja küpseta 10 minutit. Enne serveerimist riputa üle peterselliga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee