Kalatoitude retseptid

Mandlikala 

lory, 28. august 2004, 10:22
Ahjus küpsetatud kala.

300 g kalafileed-sidrunimahlaKaste: 1 spl margariini1,5 spl jahu2 dl kalaleent1 dl mandlihelbeidsidrunimahlatillivalget pipart, soola Valmistusõpetus: Kalafileed panna ahjuvormi, valmistada kaste. Selleks praadida margariinis jahu kergelt läbi, lisada kalaleem, mis võib olla puljongikuubikust. Sellisel juhul ei ole soola vaja lisada. Kalafilee puistata üle tilli ja valge pipraga, kallata kaste kaladele. Kõige peale mandlilaastud. 200º C juures küpseb ahjus 20-30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee