Kiudainerikkad toidud

Küüslaugukartulid ahjust 

ella5, 19. september 2004, 13:10
Maitsev vormiroog.

500 g kooritud kartuleid
3 küüslauguküünt
1/2 pakki vahu- või kohvikoort
võid või margariini
Valmistusõpetus:
1. Lõika kooritud kartul viiludeks.
2. Puhasta küüslauk ja lõika samuti viiludeks.
3. Määri ahjuvorm võiga.
4. Vormi põhja pane viilutatud kartulid. Seejärel pane viilutatud küüslauku ning taas kartult. Lao lõpuni kartul ja küüslauk (kihiti).
5. Vala peale vahu- või kohvikoor.
8. Pane peale natuke või või margariini tükikesi.
9. Aseta vorm ahju ja küpseta umbes 225°C juures seni kuin kartul on valmis (u. 45min.).
Küüslauku võid panna ka nii palju kui ise soovid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee