Lõunasöögi retseptid

Käroli makaronivorm 

djkessu, 29. mai 2008, 18:27
Pitsamaitseline makaronivorm

1 pakk makarone300-500 g hakkliha1 puljongikuubiksidrunipipartsojakastet3 spl jahunatuke ketsupit või tomatipastatpizzamaitseainet2-3 küünt küüslaukujupp juustu Valmistusõpetus:* võtad suurema panni (kõrge äärega)* praed hakkliha ja maitsestad ära ( puljongikuubik, sidrunipipar)* siis lisad sojakastet u 3 spl (oleneb maitsest)* kui hakkliha on rasvane, siis lisad jahu u 3 spl* siis võtad külma vett ja valad peale, nagu hakkaks hakklihakastet tegema ( vett umbes nii palju kui on vormi sügavus)* lisad ketsupi, pizzamaitseaine ja küüslaugu* vahepeal maitse igaks juhuks, et vajalikke maitseaineid lisada* siis võtad juustu (ise tead kas riivid ära või tükeldad niisama kastme sisse)* siis lased kastme KERGELT keema* makaronid (toored) asetad vormi, valad kastme neile peale ja segad kõik läbi* kogu see segu peab olema nö vee all, et ükski makaron kastmest välja ei jääks* vahepeal ahjus vaatad, et kui makaronid on veest välja tulnud, siis valad natuke vett juurde* küpsetad 200 kraadi juures seni kuni makaronid on pehmed u 45-60 min

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee