Nädala kook

Gerda šokolaaditort 

djkessu, 28. mai 2008, 15:09
Maitsev šokolaadikook.

biskviitpõhi (tordipõhi)
džemm
hapukoor
šokalaad
pii-
m
(kõike maitse järgi)

1. Lõika ostetud biskviitpõhi serviti pooleks.
2. Üks pool kata ühtlaselt moosi või džemmiga. Teine pool lõika kuubikuteks(1,5*1,5cm).
3. Sega tükid paraja koguse hapukoorega.
4. Aseta segu ühtlaselt põhja peale.
5. Sulata šokolaad nõrgal tulel, lisa tilk piima.
6. Kalla tort üle sulanud šokolaadiga.
7. Hoia torti külmkapis, kuni šokolaad on tahkestunud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee