Lõunasöögi retseptid

Taimetoitlase rassolnik tatratanguga 

paprika, 26. august 2004, 08:17
Ilma rohke rasvaineta ja hapukooreta väga lahja, kuid toitev ja odav söök.

1/2 klaasi tatratangu1 porgandselleri- või petersellijuurt1 sibulõli või võid2-3 soolakurki5-6 kartulit5-8 pipratera1 kl kurgisoolvettsoolamaitserohelist3 l vett Valmistusõpetus:1. Tikkudeks lõigatud juurikad, hakitud sibul ja hapukurgikuubikud hautada rasvaines 15-20 minutit.2. Valada neile peale kuum vesi3. lisada kuubikuteks lõigatud kartul, tatratang, maitseained, sool ja4. keeta veel u 15 minutit.5. Enne keetmise lõppu maitsestada kurgisoolveega.6. Serveerimisel lisada maitse järgi hapukoort.Ilma rohke rasvaineta ja hapukooreta väga lahja, kuid toitev ja odav söök.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee