Kiudainerikkad toidud

Aprikoosimaitseline marmelaad porgandist ja apelsinist 

djkessu, 26. august 2004, 07:55
Sobib pikemaajaliseks säilitamiseks.

5 suurt porgandit (umb 750 g)
4 apelsini
2 suure sidruni mahl
8 dl vett
12 dl suhkrut (ca 1 kg)
Valmistusõpetus:
* riivi porgandid (mitte väga peeneks)
* lõika apelsinide koor väikesteks viiludeks (sarnaselt porganditele)
* pressi apelsinidest mahl välja
* pane riivitud porgandid, apelsinikoored, apelsinimahl ja vesi potti
* keeda 30 min
* siis lisa suhkur ja sidrunimahl
* keeda 1 h 10 min vahepeal segades.
* segamist ära ära unusta, sest segada tuleb küllaltki tihti
* pärast paned valminud marmelaadi purkidesse ja hiljem sööd saiaga
Väga maitsev!

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee