Hommikusöögi retseptid

Keetmata tomatikaste 

Paprika, 21. august 2004, 18:46
Serveeri röstitud saial või sepikul, liharoogade lisandina või pastakastmena (pastakastme tarvis tee kastet suurem kogus ). 1 portsjon 55 kcal.

6-7 tomatit1 punane paprika1 küüslauguküüs2 sl õli1 sl sidrunimahla2 sl värsket või 1/2 sl kuivatatud oreganotsoolapipart Valmistusõpetus:1. Lõika tomatid pooleks, eemalda seemned ja haki viljaliha väikesteks kuubikuteks.2. Pese paprika, eemalda seemned ja haki väikesteks kuubikuteks.3. Peenesta küüslauk ja lisa see tomatitele ja paprikale.4. Lisa õli, sidrunimahl ja oregano. Sega kõik kastme ained korralikult läbi. Maitsesta soola ja pipraga ning jäta segu toatemperatuurile 1 t seisma, et maitsed saaksid seguneda.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee