Taimetoidu retseptid

Värvikas porgandilisand karri ja seesamiseemnetega 

Paprika, 21. august 2004, 18:43
Serveeri broileri või grill-lihaga. Portsjon 115 kcal.

2 sl seesamiseemneid
1/2 kg porgandit
1 sl õli
1 tl karrit
1/2 tl kuivatatud ingveripulbrit või sama palju toorest ingverit
1 tl mett
näpuotsatäis soola
Valmistusõpetus:
1.Rösti seesamiseemned pannil ilma rasvaineta seni, kuni nad saavad ilusa värvi. Vala nad pannilt oma aega ootama.
2. Ribasta porgandid juustunoaga pikkadeks lintideks.
3. Kuumuta pannil õli, lisa karri ja ingver ja kuumuta neid korraks. Lisa porgandilindid ja mesi ja küpseta nad pehmeks.
4. Lisa seesamiseemned ning sega toit õrnalt läbi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee