Küpsetised
25. märts 2011, 11:36

Pannipirukas

Maitsev soolane küpsetis

Taigen:3 dl piima3 muna1 1/2 kg riivitud kartuleid50 g riivjuustu2-3 purustatud küüslauguküüntTäidis:tuunikala ja seenivõiõhukesi porrurõngaid ja salaami vm vorstivõimaitsestatud hakklihasegu, millele võib lisada ka aedviljuPinnale:riivjuustu Valmistusõpetus:1. Sega taina komoponendid omavahel ühtlaseks massiks. 2. Laota tainas ahjuplaadile ja küpseta 15 minutit 220-kraadises ahjus.3. Pane sobiv täidis peale ja kata see õhukeste tomativiilude või hakitud tomatiga. Puista üle riivjuustuga.4. Küpseta 15-20 min, kuni taigen on hüübinud ja pind pruunistunud.5. Veidi jahtunud pirukale puista peale peenestatud basiilikut ja pipart.