Küpsetised

Pannipirukas 

Paprika, 25. märts 2011, 11:36
Maitsev soolane küpsetis

Taigen:3 dl piima3 muna1 1/2 kg riivitud kartuleid50 g riivjuustu2-3 purustatud küüslauguküüntTäidis:tuunikala ja seenivõiõhukesi porrurõngaid ja salaami vm vorstivõimaitsestatud hakklihasegu, millele võib lisada ka aedviljuPinnale:riivjuustu Valmistusõpetus:1. Sega taina komoponendid omavahel ühtlaseks massiks. 2. Laota tainas ahjuplaadile ja küpseta 15 minutit 220-kraadises ahjus.3. Pane sobiv täidis peale ja kata see õhukeste tomativiilude või hakitud tomatiga. Puista üle riivjuustuga.4. Küpseta 15-20 min, kuni taigen on hüübinud ja pind pruunistunud.5. Veidi jahtunud pirukale puista peale peenestatud basiilikut ja pipart.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee