Itaalia köök
28. aprill 2011, 09:40

Fettuccine kuumsuitsulõhefilee ja spinatiga

Kokasaate Maitsenaudingud 01.05.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Fettuccine
1 tl Soolahelbed
2 sl Oliiviõli
1 sl Või
1 tk Šalottsibul
1 sl Tšillipulber
50 ml Valge vein
3 tk Tomat
100 g kuumsuitsu lõhefilee
50 g värske spinat

Valmistamine
Aseta kuuma potti oliivõli ja või ning prae kuumas potis šalottsibulasektorid, lisa vein ja lase keeda seni kaua, kuni veinist on alkohol välja aurustunud. Seejärel lisa tükeldatud tomat, tšillipipar, maitsesta maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud must terapipraga. Hauta 5-7minutit, lisa sool, keedetud fettucine toorpasta, kuumsuitsulõhefilee ja vahetult enne serveerimist värsked pestud spinatilehed.