Itaalia köök

Fettuccine kuumsuitsulõhefilee ja spinatiga 

Heimar Kuuskler, 28. aprill 2011, 09:40
 
Kokasaate Maitsenaudingud 01.05.2008 retsept

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Fettuccine
1 tl Soolahelbed
2 sl Oliiviõli
1 sl Või
1 tk Šalottsibul
1 sl Tšillipulber
50 ml Valge vein
3 tk Tomat
100 g kuumsuitsu lõhefilee
50 g värske spinat

Valmistamine
Aseta kuuma potti oliivõli ja või ning prae kuumas potis šalottsibulasektorid, lisa vein ja lase keeda seni kaua, kuni veinist on alkohol välja aurustunud. Seejärel lisa tükeldatud tomat, tšillipipar, maitsesta maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud must terapipraga. Hauta 5-7minutit, lisa sool, keedetud fettucine toorpasta, kuumsuitsulõhefilee ja vahetult enne serveerimist värsked pestud spinatilehed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee