Toidukordade retseptid

Magushapu Rootsi leib 

Smigelon, 28. mai 2008, 11:32
Magushapu leib päevalilleseemnetega

Koostisained 5 dl grahamjahu 4,1/2 dl rukkijahu 3,75 dl nisuhelbeid 2,1/2 dl nisukliisid 3 tl soola 4 tl soodat või küpsetuspulbrit 2 dl tumedat suhkrusiirupit 1,1/2 l petti 1,2 dl päevalilleseemneid Valmistusõpetus: sega kokku kuivained ja eraldi vedelikud, seejärel sega need omavahel korralikult (tainas peab olema ühtlaselt sametine, aseta vormi ja küpseta 175º C juures u 2 tundi ja 10 minutit

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee