Linnuliha retseptid

Caesari salat kanalihaga 

Monika Kelle, 26. veebruar 2008, 16:46
Foto: Sandra Urvak
Hästi toitev ja rammus salat, mis täidab kiiresti kõhtu. Passib hästi koos klaasi punase veiniga.

Kogus: kuuele

Koostisosad
100 g Kirsstomatid
1 pea Rooma salat
400 g Grillkana
1 dl Krutoonid
KASTE
50 g riivitud parmesani
0.6 dl Majonees
1 küüs Küüslauk
0.5 tl Sool
0.25 tl Must pipar
0.15 dl Palsamiäädikas

Valmistamine
Sega juust, majonees, purustatud küüslauk, äädikas ja maitseained kastmeks. Ühenda kausis poolitatud tomatid, rebitud salat, kanatükid ja krutoonid (krutoonide valmistamiseks tõsta viis kuubikuteks lõigatud saiaviilu ahjupannile, raputa üle 3 sl oliiviõli, 1 tl soola ja 0,5 tl musta pipraga. Küpseta 200 °C juures 5–8 minutit)Lisa kaste ja lase veidi maitsestuda. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee