Küpsetised

Pitsa täidetud tomatitega 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 14:09
Pitsa juustu ja hakitud maitsetaimedega täidetud poolikute tomatitega. Pitsapõhi on muretaignast.

Kogus: ühele

Koostisosad
100 g Jahu
1 tk Muna
1 spl Või
Sool
8 tk Tomat
2 spl Riivjuust
2 spl Sibul (tükeldatud)
Must pipar
Maitseürdid (basiilik, tüümina, pune, salvei)
0.5 l Hapukoor
Või
Petersell

Valmistamine
Jahu, muna, või, 1 sl vett ja veidi soola segada muretaignaks ning panna jahedasse. Tomatid lõigata pooleks ja võtta seemned välja. Juust segada sibulakuubikute, soola, pipra ja hakitud maitsetaimedega ning tomatid täita. Igale tomatile panna peale hapukoort. Taigen rullida õhukeseks, panna küpsetusvormi ja asetada peale täidetud tomatid tihedalt üksteise kõrvale. Tomatite vahele panna veel hapukoort ja küpsetada 15 minutit. Taignaservad määrida sulatatud võiga ja puistata peale hakitud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee