Pitsa täidetud tomatitega
Kogus: ühele
Koostisosad
100 g Jahu
1 tk Muna
1 spl Või
Sool
8 tk Tomat
2 spl Riivjuust
2 spl Sibul (tükeldatud)
Must pipar
Maitseürdid (basiilik, tüümina, pune, salvei)
0.5 l Hapukoor
Või
Petersell
Valmistamine
Jahu, muna, või, 1 sl vett ja veidi soola segada muretaignaks ning panna jahedasse. Tomatid lõigata pooleks ja võtta seemned välja. Juust segada sibulakuubikute, soola, pipra ja hakitud maitsetaimedega ning tomatid täita. Igale tomatile panna peale hapukoort. Taigen rullida õhukeseks, panna küpsetusvormi ja asetada peale täidetud tomatid tihedalt üksteise kõrvale. Tomatite vahele panna veel hapukoort ja küpsetada 15 minutit. Taignaservad määrida sulatatud võiga ja puistata peale hakitud peterselli.
Kommentaarid (0)