Lõunasöögi retseptid

Täidetud nuikapsas 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 17:15
Sama retsepti järgi võib valmistada ka täidetud naereid, kartuleid või väikesi kaalikaid.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 nuikapsast
4 viinerit või 200 g keeduvorsti
2 muna
2 sl tomatipastat
2 sl praerasva
hapukoort
maitserohelist
(tilli, peterselli jt.)

Valmistamine
Nuikapsast keeta 5 minutit soolaga maitsestatud vees, õõnestada ja täita. Täidiseks lõigata vorst väikesteks kuubikuteks ja segada munade ning tomatipastaga. Täidetud nuikapsaid praadida mõni minut kuumas rasvas, lisada nuikapsa sisu ja hautada, aeg-ajalt lisada veidi kuuma vett või hapukoort. Puistata peale hakitud maitserohelist. Sama retsepti järgi võib valmistada täidetud naereid, kartuleid ja väikesi kaalikaid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee