Skandinaavia köök

Soome kringel 

Katrin, 5. veebruar 2005, 14:10
Foto: Panthermedia/Scanpix
Maitsev kringel, meie pere lemmik.

Kogus: ühele

Koostisosad
Taigen:
25g pärmi
0,5 pakki taluvõid
2 muna
1 kl piima
6 kl jahu
Täidis:
0,5 pakki taluvõid
1 kl suhkrut
2 sl kakaod

Valmistamine
Valmistusviis
Pärm hõõruda vähese suhkruga, lisada pool pakki sulatatud võid, 2 lahtiklopitud muna, klaas piima ja jahu. Segada ja panna pooleks tunniks külmkappi. Täidise jaoks sulatada pool pakki võid, lisada suhkur ja kakao ja segada. Kerkinud taigen rullida lahti, määrida peale täidis ja keerata uuesti rulli. Rull lõigata pooleks (et oleks kaks pikka riba) ja põimida need omavahel läbi. Küpsetada 30 min 225º C juures.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee