Lõunasöögi retseptid

Täidetud baklažaanid 

Toidutare, 28. mai 2008, 08:49
Lihatäidisega hautatud baklažaanid tomati-sibulakastmes.

Kogus: ühele

Koostisosad
4 - 6 tk Baklažaan
250 g Lihatäidis
2 spl Rasvaine
1 tk Sibul
1 dl Puljong
Sool
Tomatipasta või
2 spl Hapukoor
Aedtill
Petersell
Tüümian
1 spl Riivjuust
LIHATÄIDIS
250 g Keedetud liha
1 spl Või
1 tk Sibul
50 ml Puljong
Sool
Must pipar
1 tk Muna (keedetud) või
1 spl Riis (keedetud)

Valmistamine
Keedetud liha ajada läbi hakkmasina. Hakitud sibul praadida rasvas, lisada liha ja kuumutada läbi. Segada juurde puljong, hakitud muna või riis ning maitsestada soola ja pipraga. Lihatäidist võib valmistada ka toorest hakklihast. Baklažaanid lõigata pikuti pooleks, võtta välja seemned, täita lihatäidisega ja hautada kuumas rasvas kaanega suletud nõus. Lisada kuubikuteks lõigatud sibul, puljong ja tomatipüree ning hautada koos läbi. Puistata peale peenestatud maitserohelist ja juustu.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee