Lõunasöögi retseptid

Täidetud tomatid II 

Toidutare, 3. märts 2005, 15:16
Tomatid seene-hakklihatäidisega.

Kogus: ühele

Koostisosad
150 g Seened
Petersellilehed
200 g Hakkliha
1 spl Rasvaine
1 tk Muna
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
0.5 tl Harilik pune
8 tk Tomat (suur)
1 tk Sibul
150 g Sealiha (läbikasvanud)
1 tl Jahu
Puljong või
1 dl Punane vein

Valmistamine
Seened ajada läbi hakkmasina. Hakkliha praadida rasvas, lisada peenestatud petersell, muna ja maitseained ning segada seentega. Tomatitel lõigata pealt ära väike ümmargune tükike, võtta välja pehme südamik, suruda see läbi sõela ja vedelik panna kõrvale. Sealiha lõigata õhukesteks ribadeks, sibul kuubikuteks ja panna pannile (vormi). Tomatid täita seene-hakklihaseguga ning asetada liha ja sibulate peale. Küpsetada 25-30 minutit. Tomatid panna soojale vaagnale. Pannile sibula ja liha peale puistata jahu, röstida veidi, lisada tomativedelik ja puljong ning keeta läbi. Kaste serveerida eraldi. Juurde anda sõmeraks keedetud riisi või sepikut.Sõmer riis või sepik.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee