Lõunasöögi retseptid

Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga 

Toidutare, 27. mai 2008, 19:39
Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga.

Kogus: ühele

Koostisosad
250 g Tomat
1 spl Õli
250 g Hakkliha
Sool
Must pipar
800 g Kabatšokk
1 tl Jahu
60 g Riivjuust
1 spl Või
2 spl Riivsai

Valmistamine
Tomatid kasta sõelal hetkeks keeva vette, koorida, eemaldada seemned, viljaliha lõigata kuubikuteks. Kuumas õlis praadida hakkliha, maitsestada soola ja pipraga, lisada tomatikuubikud ja hautada 5-8 minutit. Kabatšokiviilud maitsestada pipra ja soolaga ning panna vormi kihiti praetud hakklihaga. Kastmeks segada jahu 1 dl veega ja kallata toidule. Puistata peale juust ja küpsetada keskmise kuumusega ahjus 30 minutit. Riivsai röstida võis ja puistata vormiroale enne serveerimist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee