Kabatšokivorm tomati ja hakklihaga
Kogus: ühele
Koostisosad
250 g Tomat
1 spl Õli
250 g Hakkliha
Sool
Must pipar
800 g Kabatšokk
1 tl Jahu
60 g Riivjuust
1 spl Või
2 spl Riivsai
Valmistamine
Tomatid kasta sõelal hetkeks keeva vette, koorida, eemaldada seemned, viljaliha lõigata kuubikuteks. Kuumas õlis praadida hakkliha, maitsestada soola ja pipraga, lisada tomatikuubikud ja hautada 5-8 minutit. Kabatšokiviilud maitsestada pipra ja soolaga ning panna vormi kihiti praetud hakklihaga. Kastmeks segada jahu 1 dl veega ja kallata toidule. Puistata peale juust ja küpsetada keskmise kuumusega ahjus 30 minutit. Riivsai röstida võis ja puistata vormiroale enne serveerimist.
Kommentaarid (0)