Lõunasöögi retseptid

Nuikapsavorm 

Toidutare, 3. märts 2005, 10:49
Nuikapsavorm singi ja juustuga.

Kogus: ühele

Koostisosad
1 kg Nuikapsas
0.5 l Vesi
Sool
200 g Sink
75 g Või
2 spl Jahu
1 dl Piim
Sool
Must pipar
Muskaatpähkel (jahvatatud)
100 g Riivjuust
Petersellilehed

Valmistamine
Nuikapsas koorida, lõigata ribadeks, keeta soolaga maitsestatud vees 10 minutit ja lasta nõrguda. Keeduvesi panna teise potti. Sink lõigata kuubikuteks. 40 g võis röstida jahu helepruuniks, pidevalt segades lisada keeduleem ja piim, kuumutada keemiseni ja maitsestada. Vorm määrida, panna sellesse kihiti nuikapsas ja singikuubikud. Kallata üle kastmega ning puistata peale juust. Küpsetada keskmise kuumusega praeahjus 30 minutit. Kaunistada hakitud petersellilehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee