Toidukordade retseptid

Suvikõrvitsakoogid 

Toidutare, 21. märts 2005, 13:26
Väikesed kabatshokipannkoogid.

Kogus: ühele

Koostisosad
500 g Suvikõrvits
1 - 2 tk Sibul
Aedtill
4 tk Muna
3 spl Jahu
Sool
Must pipar
100 g Õli
Petersell
200 g Hapukoor (kastmeks)

Valmistamine
Kabatshokk riivida jämeda riiviga. Lisada hakitud sibul, till, munad ja jahu. Maitsestada soola ja pipraga ning hästi segada. Praadida kuumas rasvas väikesed (1 sl taignast) koogid. Serveerida eelsoojendatud vaagnal. Kaunistada petersellilehtedega. Hapukoor anda eraldi juurde. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee