Lõunasöögi retseptid

Põldoakotletid 

Toidutare, 5. aprill 2005, 12:14
Põldoa-kartulikotletid.

Kogus: neljale

Koostisosad
150 g põldube
1/2 l vett
250 g kartuleid
1 sibul
40 g pekki
maitserohelist (peterselli, piparrohtu)
soola
1 muna
riivsaia
rasva praadimiseks

Valmistamine
Valmistusviis
Oad ja kartulid keeta eraldi ja ajada läbi hakkmasina.
Lisada juurde praetud peki- ja sibulakuubikud.
Maitsestada soola ja hakitud maitserohelisega.
Lisada muna ja segada hästi läbi.
Vormida kotletid, paneerida need riivsaiaga ja praadida rasvas.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee