Lõunasöögi retseptid

Brüsseli medaljon 

Toidutare, 4. märts 2005, 10:43
Praetud seller maksaga

Kogus: ühele

Koostisosad
4 tk Juurselleriviiil
2 spl Või
4 viilu Maks
1 tk Muna
1 spl Jahu
Riivsai
Must pipar
Sool
Sidrunimahl

Valmistamine
Selleriviilud praadida kuumas võis helepruuniks. Niisama suured maksaviilud hõõruda soola, pipra ja sidrunimahlaga. Seejärel kasta jahuga segatud munasse ja siis riivsaiasse ning praadida mõlemalt küljelt pruuniks. Praetud maks asetada selleriviiludele ja serveerida saiaga. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee