Lõunasöögi retseptid

Põldoa-porgandihautis 

Toidutare, 24. aprill 2005, 11:39
Põldoa-porgandihautis läbikasvanud peki ja värskete salveilehtedega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
450 g Põldoad (puhastatud)
500 g Porgand
100 g Pekk (läbikasvanud)
1 tk Sibul
10 lehte Salvei
Sool
Must pipar
Suhkur
4 spl Rõõsk koor

Valmistamine
Pekikuubikud praadida. Lisada hakitud sibul ja osa hakitud salveilehti ning hautada mõni minut. Segada juurde oad ja ketasteks lõigatud porgandid. Maitsestada soola, suhkru ja pipraga. Lisada 1 dl kuuma vett ja hautada 20 minutit. Lõpuks lisada koor, kuumutada veidi ja puistata peale ülejäänud hakitud salveilehed.