Lõunasöögi retseptid

Aedoad seente ja tomatitega 

Toidutare, 3. juuni 2005, 14:47
Hautatud aedoakaunad kukeseente ja tomatitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g kukeseni
500 g aedoakaunu
piparrohtu
soola
100 g läbikasvanud pekki
1 sibul
3-4 tomatit
tilli
peterselli

Valmistamine
Aedoakaunad lõigata 3-4 cm pikkusteks tükkideks ja keeta 15 minutit soola ning piparrohuga maitsestatud vees. Kurnata ja lasta nõrguda. Pekikuubikud praadida, lisada sibulakuubikud ja hakitud seened. Praadida hästi läbi. Segada juurde aedoakaunad ja hautada 10-15 minutit. Tomatid koorida (kasta enne sõelal hetkeks keeva vette), lõigata kaheksaks ja segada toidusse. Kuumutada mõni minut. Puistata peale hakitud maitserohelist. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee