Lõunasöögi retseptid
3. juuni 2005, 14:47

Aedoad seente ja tomatitega

Hautatud aedoakaunad kukeseente ja tomatitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
250 g kukeseni
500 g aedoakaunu
piparrohtu
soola
100 g läbikasvanud pekki
1 sibul
3-4 tomatit
tilli
peterselli

Valmistamine
Aedoakaunad lõigata 3-4 cm pikkusteks tükkideks ja keeta 15 minutit soola ning piparrohuga maitsestatud vees. Kurnata ja lasta nõrguda. Pekikuubikud praadida, lisada sibulakuubikud ja hakitud seened. Praadida hästi läbi. Segada juurde aedoakaunad ja hautada 10-15 minutit. Tomatid koorida (kasta enne sõelal hetkeks keeva vette), lõigata kaheksaks ja segada toidusse. Kuumutada mõni minut. Puistata peale hakitud maitserohelist.