Lõunasöögi retseptid

Lamba-seenepikkpoiss 

Toidutare, 4. juuni 2005, 14:04
Austerserviku-juustutäidisega pikkpoiss lambahakklihast.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
400 g lambahakkliha
1 dl riivsaia
1 1/2 dl piima või kohvikoort
1 sibul
3 küüslauguküünt
2 tl ürdisoola
1/2 tl kuivatatud münti
1/2 tl tüümiani
2 muna
TÄIDIS:
200 g austerservikuid
2-3 dl riivjuustu

Valmistamine
Sega riivsai vedelikku paisuma. Haki sibulad. Lisa kõik ained riivsaiasegu hulka ja sega pikkpoisitaigen ühtlaseks massiks. Laota taigen märgade kätega niiskele küpsetuspaberile umbes sentimeetripaksuseks plaadiks. Laota peale viilutatud, pannil kuivatatud austerservikud. Puista riivjuust plaadile ja keera rulli. Tõsta ahjuplaadile küpsetuspaberi peale. Küpseta 225°C juures umbes pool tundi.Lisandiks Keedetud kartulid või riis, värske salat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee