Veiseliha retseptid

Röstliharullid 

Toidutare, 3. juuni 2005, 14:31
Austerservikusalatiga täidetud röstliharullid.

Kogus: ühele

Koostisosad
6 viilu Veiselihast ahjupraad
AUSTERSERVIKUSALAT
200 g Austerservik
1 spl Õli
100 g Toorjuust
1 dl Viili
0.5 tk Sibul
1 tl Äädikas
0.5 tl Suhkur
0.25 tl Sool
0.25 tl Tüümian
0.25 tl Roheline pipar
0.5 tl Paprika (jahvatatud)

Valmistamine
Peenesta austerservikud ja hauta neid hetke pannil õli sees. Jahuta seened. Sega toorjuustuga viili, hakitud sibul ja maitseained. Lõpuks tõsta hulka tükeldatud seened. Määri seenesegu lihalõikudele ja keera rulli. Tõsta rullid serveerimisvaagnale ja kaunista tüümianiokste, oliivide ja kokteilkurkidega. Paku koos hea leivaga. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee