Toidukordade retseptid

Seeneterriin 

Toidutare, 4. juuni 2005, 13:32
Vesivannis küpsetatud austerserviku-spinati-kartulipüreeterriin.

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Ahjus küpseb tund aega.

Koostisosad
3 dl Austerservik (peeneks hakitud)
2 tk Sibul
1 spl Õli
2 dl Kartulipuder
170 g Spinat (külmutatud)
0.5 tl Must pipar
Basiilik (värske) või
1 tl Estragon
2 dl Hapukoor
4 tk Muna

Valmistamine
Peenesta seened ja sibul ning hauta need väheses õlis pehmeks. Nõruta sulanud spinatist liigne vedelik välja. Pakk sulab mikros sulatusprogrammil 4-5 minutiga. Sega seened, sibul, spinat, maitseained, koor ning munakollased kartulipüreega ja kontrolli maitset. Lisa segule kõige viimasena vahustatud munavalged. Kalla segu õlitatud ahjuvormi ja küpseta 200°C juures vesivannis tubli tunni. 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee