Kiudainerikkad toidud

Marineeritud šiitake-seened 

Toidutare, 25. märts 2011, 12:01
Enne serveerimist lasta paar päeva külmas maitsestuda. Ei sobi pikaajaliseks säilitamiseks.

Koostisosad
200 g Šiitakeseened
0.5 l Vesi
2 tl Sool
MAITSEAINED PURKI
1 tk Sibul
3 küünt Küüslauk
1 leht Loorber
3 tera Valge pipar
3 tera Must pipar
3 tera Vürts
5 punga Nelk
MARINAAD
2 dl Vesi
1.5 dl Valge veini äädikas
1.5 dl Suhkur
0.5 tl Sool

Valmistamine
Keeda seeni soolaga maitsestatud vees mõni minut ja nõruta need. Koori ja viiluta sibulad.
Lao seened sibularõngaste, õhukeste küüslauguviilude ja maitseainetega puhtasse purki.
Mõõda katlasse marinaadiained. Lase marinaad keema, jahuta ja kalla purki seente peale.
Pane purk külma ja paku mõne päeva pärast kas või jõululauas piruka kõrvale.

Hea teada !
Enne serveerimist lase mõni päev külmas maitsestuda.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee