Kiudainerikkad toidud

Toorjuustutäidisega seened 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 14:22
Toorjuustutäidisega šampinjonid koos vutimunade, feta, rediste ja viinamarjatomatitega. 

Kogus: kaheteistkümnele

Koostisosad
200 g Šampinjonid
TÄIDIS
100 g Toorjuust (ürdimaitseline)
2 tl Sidrunimahl
1 spl Murulauk (hakitud)
Sidrunipipar
12 tk Vutimuna
100 g Feta juust
10 tk Kirsstomat
1 kimp Redis
Päevalillevõrsed
KASTE
0.5 dl Sidrunimahl
1 dl Õli
2 tl Suhkur
Roheline pipar
Ürdisool
Basiilik (kuivatatud)
2 küünt Küüslauk (purustatud)

Valmistamine
Lõika seenetel jalad ära ja uurista kübara sisu välja. Kasuta jalad ja kübarasisu ära näiteks kastmes, püreesupis või pikkpoisitainas.
Sega ürditoorjuustuga sidrunimahl, hakitud murulauk ja sidrunipipar. Täida seente kübarad seguga ja vajuta kaks kübarat vastastikku kokku.
Keeda vutimune 4 minutit, loputa külmas vees, koori ja poolita. Laota loputatud ja nõrutatud päevalillevõrsed lamedale vaagnale. Tõsta peale täidetud seened, tükeldatud fetajuust, poolitatud viinamarjatomatid, vutimunad ja viilutatud redised. Sega kastmeained omavahel ja kalla üle teiste ainete.
 

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee