Lõunasöögi retseptid

Seenesalat III 

Toidutare, 27. mai 2008, 17:45
Šampinjoni-porru-selleri-õuna-juustusalat.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
Porrulauk
200 g Šampinjonid
1 tk Juurseller (keedetud)
1 tk Õun (suur)
100 g Juust
0.5 tk Jääsalat
Harilik sarapuupähkel või
1 dl Maapähkel
KASTE
Viili või
1.5 - 2 dl Hapukoor
1 spl Valge veini äädikas
Salvei
Ürdisool
1 tl Rosépipar

Valmistamine
Viiluta seened ja lõigu porru rõngasteks. Tükelda küps seller, õun ja juust. Viiluta hulka pisut jääsalatit või hiina kapsast ja lisa pähklipuru. Maitsesta koor, sega salatisse ja lase külmas seista.  

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee