Joogid

Dry Kantarellos 

Toidutare, 5. veebruar 2005, 14:57
Kokteil marineeritud kukeseenetega. Nii alkoholiga kui ka alkoholita. Aga tea, et seened ja alkohol on üheskoos üsna raskesti seeditav kraam.

Kogus: ühele

Koostisosad
3 cl džinni
2 cl kuiva vermutit
2-3 marineeritud kukeseent

Valmistamine
Ainetest piisab joogiks ühele.
Pane pokaali põhja marineeritud seened.
Sega külmkapikülmad joogid omavahel ja kalla pokaali.
Või kui joogid ei ole külmad, sega jook kokku koos jääkuubikutega ja kurna pokaali.
Alkoholivaba versiooni saad, kui segad 5 cl toonikut ja 1 cl laimimahla.
Kui soovid kangemat jooki, mõõda 3/4 osa dzhinni ja 1/4 osa kuiva vermutit.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee