Taimetoidu retseptid

Kukeseenevaht ahjukartulitele 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 15:08
Serveeri maitsvat kukeseenevaht ahjukartulitega või tervete peetide täidisena.

Koostisosad
1 l Kukeseen
1 tk Sibul (suur)
1 - 2 küünt Küüslauk
0.5 tl Tüümian
0.5 tl Sidrunipipar
0.5 tl Ürdisool
2 dl Hapukoor
1 dl Rõõsk koor 35%-line

Valmistamine
Aurusta pannil tükeldatud seentest liigne vedelik.
Lisa hulka hakitud sibul ja soovi korral küüslauk.
Puista hulka maitseained.
Vahusta kergelt hapukoort ja sega hulka täiesti jahtunud seenesegu.
Tõsta viimasena sisse vahule klopitud vahukoor.
Serveeri maitsvat kukeseenemousse´i muredate ahjukartulite või tervete peetide täidisena.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee