Kiudainerikkad toidud

Kukeseenerull 

Toidutare, 13. veebruar 2005, 15:06
Soolane suutäis.

Koostisosad
3 tk Muna
6 dl Piim
3 dl Nisujahu
0.25 tl Valge pipar
1 tl Sool
TÄIDIS
0.5 l Kukeseen
100 g Peekon
1 tk Sibul
1 spl Nisujahu
2 dl Hapukoor
0.5 tl Harilik pune
1 tl Sool
0.5 tl Must pipar
1 küüs Küüslauk
1.5 dl Riivjuust

Valmistamine
Sega taina jaoks munarebudega piim, jahu, maitseained ja vahustatud munavalged. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud servaga ahjuplaadile ja küpseta 225°C juures umbes 20 minutit. 
Pane puhastatud ja tükeldatud kukeseened praekastrulisse ja keeda umbes 10 minutit omas mahlas. Lisa kastrulisse tükeldatud peekon ja hakitud sibul. Riputa hulka nisujahu. Lisa hapukoor ja maitseained, lase hetk haududa. 
Kummuta küps munaplaat küpsetuspaberile. Määri peale seenetäidis ja keera rullbiskviidi moodi rulli. Tõsta rull ahjuvormi, riputa peale riivjuust ja pane tagasi ahju, kuni juust on sulanud ja saanud ilusa värvuse.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee