Lõunasöögi retseptid

Suvikõrvitsa-seeneroog 

Toidutare, 6. august 2005, 07:10
Suvikõrvitsa-seene ühepajatoit kartuli ja singiga.

Kogus: ühele

Koostisosad
125 g Seened
1.5 tk Kartul
0.25 tk Sibul
0.25 sl Või
0.5 tk Puljongikuubik
2.5 dl Vesi
125 g Rullkõrvits
50 g Vorst
Aedtill

Valmistamine
Sibulakuubikud hautada võis, lisada hakitud seened, ketasteks lõigatud kartulid ja kuumutada läbi. Kallata juurde puljong ning keeta 15 minutit nõrgal tulel. Lisada kangideks lõigatud suvikõrvits ja ribadeks lõigatud vorst (või sink) ning keeta veel 10 minutit. Puistata peale hakitud tilli. 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee